در این راهنمای خرید بهترین گوشیهای شیائومی را بهشما معرفی خواهیم کرد
شیائومی در چند سالی که به دنیای گوشیهای موبایل وارد شده، توانسته بهلطف قیمت رقابتی بخش عمدهای از بازار را در اختیار بگیرد. این کمپانی تقریباً در هر رده قیمت و برای هر سلیقهای چندین موبایل در سبد محصولات خود دارد. در این مطلب قصد داریم لیستی از بهترین گوشی های شیائومی را بهطور ماهانه معرفی کنیم.
در لیست بهترین گوشی های شیائومی، مدلهایی را که در یک سال و نیم اخیر روانه بازار شدهاند، انتخاب کردهایم. قیمتهای این گوشیها مربوط به زمان نگارش مطلب هستند و ممکن است در طول یک ماه پیش رو، نوسان داشته باشند. طی مدت اخیر، تعدادی از گوشیهای قدیمیتر شیائومی دوباره در بازار موجود شدهاند. برخی از این مدلها از مشخصات قابلتوجهی برخوردارند؛ اما بهدلیل قدیمیبودن و پشتیبانی کوتاهتر، خرید آنها را توصیه نمیکنیم. در ادامه در ردههای قیمتی مختلف، لیست بهترین گوشی های شیائومی را بهترتیب قیمت معرفی میکنیم. در ادامه بهترین گوشی های شیائومی در بازار ایران را به شما معرفی میکنیم.
لیست بهترین گوشی های شیائومی در مدلهای اقتصادی
شیائومی مدلهای ارزان متنوعی در بازار دارد که قیمت آنها معمولاً از حدود ٣ میلیون تومان شروع میشود، اما اکثر مدلهای زیر ٣ میلیون تومان بیش از یک سال و نیم از ورودشان به بازار میگذرد یا منسوخ شدهاند. به همین دلیل خرید آنها را پیشنهاد نمیکنیم. در ادامه نگاهی به بهترین های شیائومی در رده اقتصادی داریم.
ردمی A2 پلاس مدل ۳/۶۴ گیگابایت؛ ارزانترین گوشی هوشمند شیائومی : ٣.۴ میلیون تومان
اگر بودجهتان محدود است و همزمان قصد خرید ارزانترین گوشی شیائومی را دارید، ردمی A2 پلاس را پیشنهاد میکنیم. قلب تپنده این گوشی چیپ مدیاتک Helio G36 است که هرچند برای اجرای بازیهای سنگین مناسب نیست، اما میتوانید کارهای روزمره را بهراحتی با آن انجام دهید. اگر هم میخواهید گوشی ارزانقیمتی را برای کودک خود تهیه کنید، ردمی A2 پلاس میتواند یکی از بهترین گزینهها باشد.
نمایشگر ۶.۵٢ اینچی این گوشی از نوع IPS LCD بوده و با توجه به برچسب قیمتی آن کیفیت خوبی را ارائه میدهد. چینیها نماینده اقتصادی خود را با اندروید ١٢ یا ١٣ نسخه Go روانه بازار کردهاند تا فشار کمتری به سختافزار بیاید. دوربین اصلی دوگانه ردمی A2 پلاس کیفیت چندان رضایتبخشی ندارد و صرفاً کارتان را در عکاسی از سوژههای ساده راه میاندازد. از دیگر ویژگیهای مهم این گوشی اقتصادی میتوان به بهرهمندی از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژدهی بالا، پشتیبانی از کارت حافظه MicroSD و عرضه در سه رنگبندی مختلف اشاره کرد. تجهیز این گوشی به حسگر اثرانگشت نیز سبب بهبود امنیت آن شده است.
شیائومی ردمی 12C مدل ۳/۶۴ گیگابایت ؛ اقتصادی ارزشمند : ۴ میلیون تومان
ردمی 12C یکی از بهترین گوشی های اقتصادی شیائومی به شمار میآید. قیمت این دستگاه طی هفتههای اخیر روند نزولی را طی کرده و ارزش خرید بالاتری نسبت به قبل دارد. قلب تپنده ردمی 12C تراشه مدیاتک Helio G85 است. شما میتوانید این دستگاه را در دو مدل ۶۴ و ١٢٨ گیگابایتی تهیه کنید؛ اما در نهایت مدل ۳/۶۴ گیگابایتی آن با قیمت ۴ میلیون تومان بیشترین ارزش خرید را داراست.
دوربین اصلی ردمی 12C از یک دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی بهرهمند است، اما در کنار آن تنها یک دوربین عمقسنج با رزولوشن QVGA بهکار رفته و هیچ خبری از دوربین فوقعریض نیست. دیگر ویژگیهای این گوشی مانند باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی و نمایشگر IPS LCD با رزولوشن +HD در این رده قیمتی عادی هستند.
شیائومی پوکو M5 مدل ۴/۱۲۸ گیگابایت ؛ میانرده ارزشمند : ۵ میلیون تومان
یکی دیگر از گوشیهای ارزشمند شیائومی در بازار کشورمان، پوکو M5 است. پوکو M5 به چیپست ۶ نانومتری مدیاتک Helio G99 مجهز شده که قدرت کافی برای انجام تمام کارهای روزمره و بازیهای نهچندان سنگین را دارد. این گوشی از نمایشگر ۶.۵٨ اینچی IPS LCD با نرخ رفرش ٩۰ هرتزی بهره میبرد. شیائومی گوشی جدیدش را با اندروید 12 پیشفرض و MIUI 13 روانه بازار میکند که ترکیب نسبتاً بهروزی است.
دوربین عریض پوکو M5 شامل حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با کیفیت قابلتوجه میشود، اما دو دوربین ٢ مگاپیکسلی دیگر این گوشی عملاً قرار نیست در تجربه عکاسی شما تأثیری داشته باشند. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی این گوشی نیز عملکرد خوبی ندارد. عرضه در رنگبندی متنوع، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی، پشتیبانی فناوری شارژ سریع ١٨ واتی و حسگر اثرانگشت روی دکمه پاور سایر مشخصات این گوشی را تشکیل میدهند.
از طریق تنوع در محل کار و توانمندسازی، دیدگاه جهانی کل نگر از نوآوری مخرب را به طور ارگانیک رشد دهید.
محتوای تولید شده توسط کاربر به صورت بلادرنگ دارای چندین نقطه تماس برای برون مرزی خواهد بود.
در پایان روز، در آینده، یک نرمال جدید که از نسل X تکامل یافته است، در باند فرودگاه است که به سمت یک راه حل ساده ابری می رود.
به سمت یک راه حل ساده ابری می رویم. محتوای تولید شده توسط کاربر به صورت بلادرنگ دارای چندین نقطه تماس برای برون مرزی خواهد بود.
غوطه ور شدن فناوری نانو در امتداد بزرگراه اطلاعات، حلقه تمرکز صرفاً بر روی خط نهایی را می بندد.